BOKA BARNRACE / KALAS

För alla barngrupper och barnkalas som vill göra en förbokning har vi ett antal färdiga paket nedan att välja på beroende av smak och budget. Vi håller alltid med utrustning såsom hjälmar och overaller.

Det är mycket viktigt att ni kontaktar samtliga deltagares föräldrar innan ni kommer. Alla ska vara införstådda med att alla barn kör på föräldrarnas ansvar. Gokart Stockholm AB ansvarar inte för eventuella personskador som kan uppstå.

Dubbelkart: 7 år tillsammans med vuxen. Barnkart: minst 9 år och 135 cm. Vuxenkart: 15 år. Målsman: 18-års åldersgräns gäller utan målsman. Lördagar: Åldersgräns 15 år. 

Är ni både barn och vuxna och vill köra samtidigt så väljer ni vårt ”Family Race”. Är ni både barn och vuxna och vill köra drop-in kan ni inte köra på samma tid. Det går att lägga flera olika paket i varukorgen, vår dubbelkart kan bokas samtidigt som barnkartar.

Observera att det är samling 30 min innan bokad starttid för genomgång av regler och teknik. Sen ankomst kan resultera i kortare eller utebliven körtid. Se våra bokningsvillkor.  Våra drop-in tider kan förbokas tidigast 24 timmar innan här nedan. 

REGLER FÖR BARNKALAS PÅ GOKART STOCKHOLM:

  • Ansvaret för barnen ligger alltid hos alla föräldrar. Kom ihåg att få godkänt av samtliga barns föräldrar att dom får medverka i denna sport. Olyckor kan hända även om det sällan sker.
  • Vid ankomst vill vi att ansvarig förälder kommer till receptionen själv och anmäler gruppen.
  • Vid datorinloggningen av barnen behöver vuxen hjälpa till så att det blir korrekt.
  • Detta är en motorbana med strikta regler. Vi tillåter inte att barnen springer omkring och stör andra kunder. Gruppen skall alltid vara samlad under hela er vistelse, och det är ansvarig förälder som ansvarar för det. Vid oaktsamhet kan vi vägra gruppen fortsatt aktivitet.
  • Regler på motorbanan sköts av vår personal, likaså allt som sker på motorbanan.
  • Om något inträffar och ett barn blir ledset eller gör sig illa ber vi er att ta det lugnt och invänta svar från vår personal. Kliv aldrig någonsin ut på motorbanan utan vårt godkännande.

ÖPPETTIDER

  • Alla dagar 11:00 – 20:00

(Obs! 15-års gräns på lördagar)

Bokningsbart för grupper även andra tider! Ring eller maila.

Dubbelkart: (1 st) 7 år tillsammans med vuxen. Barnkart: 9 år och 135 cm. Vuxenkart: 15 år. 18-års åldersgräns utan målsman.

KONTAKT

08-744 41 00

info@gokartstockholm.se

Rökerigatan 23 vid Tele2 Arena. T-bana Globen. 121 62 Johanneshov