SEGWAY HAR NU STÄNGT FÖR SÄSONGEN

Superkul för alla grupper, kompisgäng, svensexor/möhippor och företagsevent. Vi har ett antal färdiga paket att välja på beroende av gruppstorlek och budget.

Vi har välutbildade coacher som berättar om teknik och säkerhet. Alltid nya, fräscha Segways med full utrustning för alla väderlekar. Samtliga turer måste förbokas för sällskap om minst 5 upp till 12 personer.

Åldersgräns 15 år.

  • Samtliga Segway-aktiviteter sker helt på egen risk och vi ansvarar inte för eventuella personskador.
  • Förbjudet att köra Segway om ni är påverkade av alkohol eller annan drog.
  • Ni måste alltid följa anvisningar från vår coach i trafiken.
  • Vid vårdslös körning debiterar vi er för eventuella skador.
Tekniken i en Segway består av intelligenta sensorer, robusta mekaniska delar och ett styrsystem som håller balansen och gör att man kan åka på två hjul.

När du kliver upp på en Segway kommer fem elektrostatiska gyron och två accelerometrar omedelbart att känna av underlagets lutning och hur du står på maskinen. Detta sker 100 gånger per sekund!

Om du står upprätt på en Segway, utan att luta dig åt något håll, kommer den att stå stilla och hålla balansen. Om du lutar dig framåt, bakåt eller åt sidan kommer din Segway att känna av det direkt och kompensera rörelsen genom att åka åt det hållet precis med den fart du vill. Om du står rakt upp kommer den att stanna mjukt.

GUIDAD SEGWAYTUR

Vi börjar med att köra Segway i ett bilfritt område där det finns gott om utrymme för egenkörning. Vi samlas senare vid Skyview Center för att ta oss 130 meter upp till Stockholms häftigaste utsikt! Du får uppleva Stockholm 130 meter över havet i glasgondoler på utsidan av Globen.
När vi kommer ner till marken väntar våra Segways för att lugnt ta oss tillbaka till depån. Vi avslutar med att skåla i Champagne. Turen tar ca 90 minuter inklusive praktik.

Lägsta antal/debitering: 5 personer

675kr /person

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

GUIDAD SJÖSTADSTUR

Vi tar med dig på en underbar tur i en otrolig arkitektur, längs strandpromenaderna i Hammarby Sjöstad. Det är minimalt med trafik och perfekta slingor för Segway. Vi gör en kort paus vid ett café för att ta en snabb kaffe och sträcka på benen. Sedan tar vi oss sakta hemåt.
Turen tar ca 90 minuter inklusive praktik.

Lägsta antal/debitering: 5 personer

520kr /person

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

SEGWAYPOLO

Segwaypolo är en mycket populär sport som utövas internationellt. Man har helt enkelt bytt ut hästarna mot Segway. Denna aktivitet kör vi endast under sommarhalvåret (april-oktober) och håller till på Gubbängsfältet (T-bana Hökarängen). Ni kan vara 8-30 personer och vi står givetvis för utbildning och utrustning. 60-120min beroende av hur många ni är.

750kr /person /timme

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

ÖPPETTIDER

ÖPPET PÅ SPORTLOVET
22/2 – 1/3 10.00-20.00
Under sportlovet har vi inte 15-årsgräns lördagar.

ORDINARIE ÖPPETTIDER

Månd-torsd 11.00-20.00
Fredag 11.00-22.00 (drop-in till 20.00)
Lördag 10.00-22.00 (drop-in till 20.00)
Söndag 10.00-20.00

Från 15 år på lördagar!

ADRESS

Gokart Stockholm AB
Rökerigatan 23
121 62 Johanneshov
[Närmaste T-bana: Globen]