5-KAMP

För alla grupper, kompisgäng, svensexor/möhippor och företagsevent som vill göra en förbokning har vi ett antal färdiga aktivitetspaket att välja på beroende av gruppstorlek och budget.

För er som blir lite svettiga under aktiviteten erbjuder vi även duschmöjligheter. Tvål och badlakan finns hos oss.

VÅRA OLIKA GRENAR

Gokart (7 min)
Twin Bullride
Gevärskyttesimulator
Pistolsimulator
Highstriker
Boxboll
Basketspel
Bumperspeed
Alpine Racer
Nattduellen
Släggan

3-KAMP

Vår 3-kamp är lämplig för grupper från 6 personer och uppåt. Ni väljer själva vilka 2 grenar ni vill utföra förutom Gokart, men tänk på att ni måste vara nyktra då ni kommer eftersom vi startar med Gokart.

320kr /person

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

5-KAMP

Vår 5-kamp är lämplig för grupper från 6 personer och uppåt. Ni väljer själva vilka 4 grenar ni vill utföra förutom Gokart, men tänk på att ni måste vara nyktra då ni kommer eftersom vi startar med Gokart.

520kr /person

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

MÖHIPPA

Speciellt framtagen för möhippegänget från 6 personer och upp. Vi startar med ett Mini Stockholms Race på gokartbanan för att sedan ta reda på vem som är den bästa Cowgirlen på våra två vilda ”Bullrides”. Vi avslutar med någon av de andra aktiviteterna från vårt utbud t ex Nattduellen. Efter avslutade övningar bjuder vi på en liten hemlig kraftmätning.

550kr /person

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

SVENSEXA

Speciellt framtagen för svensexgänget från 6 personer och upp. Vi startar med ett Mini Stockholms Race på gokartbanan för att sedan ta reda på vilka som är den bästa Cowboyen på våra två vilda ”Bullrides”. Vi avslutar med det mest grabbiga vi har, d.v.s. vår skyttesimulator. Välj mellan olika skyttebanor där ni antingen jagar vildsvin eller cowboys. Efter avslutade övningar bjuder vi på en liten hemlig kraftmätning.

550kr /person

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

FAMILY TROPHY

Här kan hela familjen ställa upp på vår tvekamp. Vi startar med att köra 2 tidsrace på vår Gokartbana för att sedan gå in till aktivitetsrummet och välja en valfri gren som passar alla deltagarna. Från 6 personer och uppåt.

420kr /person

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

AFTER WORK

Ta med dina kolleger på en spännande utmaning. Vi startar med en genomgång av aktiviteterna tillsamman med en kall eller ett glas vin. Vi kommer att avverka 2 aktiviteter (ej Gokart) för att sedan avsluta med en prisutdelning och en Beer & Burger. Vi avslutar med en liten kraftmätning. Från 6 personer och uppåt.

490kr /person

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

MR/MS UNIVERSUM

Här presenterar vi den tuffaste kampen av alla. Bara den tuffaste kommer ut som segrare och kan titulera sig som Mr/Ms Universum. Vi börjar med ett Gokartrace (Mini Stockholm) för att sedan ta oss till skyttesimulatorerna. Där har vi dels prickskytte och jakt. Sedan går vi direkt på kraftmätningarna där vi dels ska slå Släggan och sedan avsluta med Boxbollen. Från 6 personer och uppåt.

620kr /person

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

REPRESENTATIONEN

Detta paket är ett stimulerande och inleds med mycket adrenalin. Vi startar upp med ett Gokartrace (Globen Race) för att sedan ta oss till skyttesimulatorerna. Här ska vi dels försöka skjuta älg för att sedan avsluta med lerduva. Avsluta gärna med en öl i baren där vi går igenom resultaten. Från 6 personer och uppåt.

590kr /person

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

ÖPPETTIDER

Måndag – torsdag 14.00 – 20.00
Fredag – söndag kl: 11.00 – 20.00

Bokningsbart för grupper även andra tider! Ring eller maila.

ADRESS

Gokart Stockholm AB
Rökerigatan 23
121 62 Johanneshov
[Närmaste T-bana: Globen]